Biomys!

Var på titanic med fina tjerna! / Lovisa

Norway

Jag har haft det toppen bra i Norge! Vi kom precis när det var rättegången med Anders Behring Breivik så det var jätte mycket rosor utanför tingshuset, har aldrig sett så många rosor! Gick inte ens att få med alla på bild.

Annars tog vi det lugnt men även fast det regna massor så var vi ute och kollade i Oslo. En kväll så var vi på en thai resturang som heter yaya's. Går inte ens förklara hur inredningen var ni får se på bilderna! Men det var som att vara i Thailand! Och varje timme så blev det tropiskt regn. Då släcktes hela rummet ner och det började åska! Och maten var mega god! / Ebba

Här dansar herr gurka...

Idag så var det sjukt äcklig mat i skolan så jag, Jennie och Emma tog den fem minuters långa promenaden ner till centrum och köpte egen lunch. Okej lunch kanske man inte kan kalla det men ändå blev faktitisk förvånansvärt mätt.
Jag vet att ni jätte gärna ville veta denna super intressanta informationen! (Ni behöver inte skicka några tack brev men om ni har lust får ni ju såklart) Okej det märks att jag är trött så borde inte skriva så mycket mer.
PEACE OUT/ Lovisa

The O.C.

Kan någon snäll person köpa alla oc säsonger till mig? Om jag hade en enda önskning skulle jag önska att jag hade alla nu nu nu, så jag kan nörda!

Aja ska snart åka till tåget mot Norge! Så nu ska jag packa. Ha det bra / Ebba


♥ fromeighteyes ♥

Ett år med bloggen idag! Vi älskar dig ♥

Sliten

Kom precis hem från tjejmiddag hos födelsedagsbarnet Lovisa! Jag har helt klart fantastiska vänner, ni är bäst! Nu ska jag se en film och dricka te sen sova. 

Jag ska även berätta lite mer om praoen som jag och Emma hade på tacobar. Jag tycker att det var super bra att prao där! För det mesta serverade vi mat och plockade undan gästernas disk men vi fick även bygga natchotallrikar och se till att det alltid fanns servetter och bestick. Jag kan absolut tipsa er att prao där eller på något liknande ställe, det var kul men även sjukt stressigt! Runt lunch när de flesta kom så stod man knappt stilla! Men när man väl kom in i det så funkade allt. Man stötte även på personer som hade en skruv lös, men det är något man får räkna med! Bossen över stället verkade iallafall nöjd med mig och emma och bad om våra nummer ifall dom skulle behöva lite förstärkning i sommar och så fick vi lite pengar! yeah / Ebba

Happy birthday

Grattis underbaraste du på 15 årsdagen! Hoppas din dag vart toppen! We ♥ you

Tacobar

Här praoa jag och Emma! fuckyeah.

skönt att det är över! ciao / Ebba

Flower Power

/ Lovisa

Klocka

/ Lovisa

Rest in peace :'(

Jennie

Jag älskar dig

Jennie

sommar

Jag är sliten och vill ha sommarlov.. Men det är bara en dag kvar i skolan tills det iallafall är påsklov! kötta
Ebba

1 april april

Firade Emma igår med finaste vännerna! Vi hade en trevlig stund med prat och mat :)
Och jag har fått ett påskägg!!!! svulla / Ebba